The best day ever

FOR en vill tur vi har hatt!!! Tror ikke jeg har ledd så mye i hele mitt liv. Vi har kost oss så utrolig masse! Når jeg tenker tilbake så tror jeg faktisk ikke vi har hatt en seriøs/normal samtale på hele turen, utenom da vi var livredd fordi vi trodde det satt en mann på utedoen,hehe.

Lørdagens startet helt fantastisk, vi våknet og spiste god frokost. Så gikk turen ut i shoppinggaten for å se litt. For en fin by, alle er så snill og hyggelig. Føles som om alle kjenner hverandre. Deretter reiste vi ut på sommerhytten til Cathrine, og jeg kan ikke huske sist jeg hadde en slik perfekt dag! For et fint sted♥ Været var helt nydelig den dagen, så vi bestemte oss for å tilbringe hele dagen og kvelden der ute. Vi hadde med oss grill,snax og drikke og jeg hadde den beste dagen noensinne!

 


Nydeligste utsiktenSe hva som plutselig kom bort til oss! En svane :D

Måtte dele med gjesten

 

 

 

 


4 kommentarer

I d a C h a r l o t t e ~

14.05.2012 kl.15:55

Så søte bilder !

Christina

14.05.2012 kl.20:41

Såå fint det var der!

Astrid

15.05.2012 kl.09:42

Så fine bilder, elsker sørlandet!

Jeg bare lurer på en ting.. Har du Levis shorts? Jeg tenkte jeg skulle bestille på nett nå, fordi jeg har hatt lyst på så lenge. Men jeg er veldig usikker på størrelse. Hvis du har - hvilken størrelse har du? Har lyst at den skal være litt trang, ikke veldig løs i alle fall.

amaliesaeverud

15.05.2012 kl.12:21

Astrid: Ja det har jeg, men den sitter ikke så fint på :/ Syns den er litt for stor for meg. Jeg har i str 28 og modell 508. Du kan gå i noen butikker å prøve å se hvilken str du trenger, deretter kan du bestille på nett :-)

Skriv en ny kommentar

amaliesaeverud

amaliesaeverud

21, Bergen

Kontakt meg gjerne på asr_e@hotmail.com

leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...