17.mai antrekk

Tiden har gått, jeeeze, jeg tenkte jeg skulle ta en bloggefri dag, og nå er det plutselig onsdag:P Jeg har hatt så utrolig mye å gjøre denne uken at jeg holder på å drukne i skolearbeid. Det er heller ikke så lenge til eksamen kommer og jeg reiser til helgen!!! Jaaaa :D gleder meg sånn, så jeg får heller gjøre en skikkelig innsats denne uken med skole arbeid. 


Det er ikke lenge til 17. mai, så jeg har begynt å tenke litt på antrekk. Jeg syns selvfølgelig det er finest å gå med bunad, men etter renseriet klarte å gi vekk min bunad til en annen familie så har jeg ikke hatt noe bunad. Tenkte å kjøpe til høsten slik at jeg har til neste 17. mai i hvertfall :-)

For de fleste av oss som er studenter så er det ikke så lett å jobbe samtidig, så GO low budget! Jeg pleier å kjøpe ny kjole til 17. mai hvert år, og det blir dumt  å bruke mye penger på en kjole jeg egentlig bare kommer til å bruke en/to ganger. Det er utrolig mye fint på nettet, men jeg får bare ikke fingen ut med å kjøpe noe der, sier alltid jeg skal, men ender med at jeg bare går i butikker her i Bergen fordi jeg tror det er lettere. 

Her er noen low budget antrekk som er både billig og fin :-)


 

Her er alt fra hm :-)
 

3 kommentarer

Hanne K

09.05.2012 kl.21:04

Så kjipt! Men hvis renseriet gav bunaden til feil person håper jeg de gjorde opp for seg i etterkant? :)

amaliesaeverud

09.05.2012 kl.23:37

Hanne K: Ja :-) Det gjorde de heldigvis! Fikk erstattet hele, men vil heller hatt bunaden min igjen :/

Mina

10.05.2012 kl.14:16

Fine kjoler! Får ta meg en tur på hm:)

Skriv en ny kommentar

amaliesaeverud

amaliesaeverud

21, Bergen

Kontakt meg gjerne på asr_e@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...