Svar på spørsmålsrunde

Hvordan klarer du og kombinere barn,skole,blogg, og så mye fritid? :-)

Nei si det:P Dagen min er delt opp slik at når jeg er på skolen fokuserer jeg kun på skole, etter jeg har hentet Nico i barnehagen er det kun han, og om kvelden blir det litt blogging. Jeg har også Nico ?fri? annen hver helg, så da blir det tid til å gjøre mye med venner. Skal innrømme at det er litt tungt til tider, men alt går bra om man bare står litt på J


Hva er dine negative sider?

Jeg blir ganske fort sur, stresset og utålmodig. Da jeg var mindre måtte mamma alltid varme maten min i mikroen fordi jeg skrek etter mat med en gang jeg tok foten innenfor døren:P 

Hva er dine positive sider?

Jeg syns selv jeg er flink og snu det negative om til det positive. Jeg prøver alltid å være positiv ved å tenke at ting ordner seg hvis det skjer noe dumt. Jeg mener selv at jeg er en glad , omsorgsfull og kjærlig person. Jeg syns også at jeg er en ganske flink mamma, hehe.

Fortell om studiet du går på?

Nå studerer jeg radiografi på høyskolen i Bergen. Det er et treårig studie hvor jeg bla annet kan jobbe med røntgen, CT,MR,osv når jeg er ferdig utdannet. Første året er det mye teori og øving på røntgenlab, og de to andre årene er det mye praksis. Tre år gir en bachelor, og hvis man evt. vil ta master må man gå i to år til. En radiograf jobber mye med å fremskaffe informasjon ut av ulike røntgenbilder, og utefra dette kan man behandle sykdommen.


Hvor gammel var du når du ble gravid? Åssen reagerte de rundt deg, og du og barnefaren?

Jeg var 18 år gammel. Det kom selvfølgelig som et sjokk siden det var uventet, men alle i familien min håndterte det kjempe fint. De støttet meg masse og det samme gjorde barnefaren. Da sjokket fikk roet seg litt var vi veldig glad og gledet oss masse. Christian er en kjempe flink far og det har gått veldig bra med oss:-)

Verre med alle de andre tullingene der ute, de fikk mer sjokk enn oss og klarte fint og lage sin egen lille historie om alt. 

Er du og barnefaren gode venner?

Vi er veldig gode venner, og det kommer vi alltid til å være. Han er min bestevenn og jeg forteller han alt.

Åssen er kroppen din nå i forhold til før du fikk barn?

Hehe, kroppen ja.. Den er faktisk ganske lik som den var før, men kan innrømme noen ting forandrer seg til det verre:P Det hører med når man får barn, og folk burde ikke bli lei seg/tenke på det som en negativ ting. Det er helt naturlig, og det er ikke verre enn at man kan trene litt etterpå.

Hva slags trener driver du med?

Nå trener jeg bare litt på SIB, eller skal jeg heller si støtte medlem? Neida, jeg er blitt flinkere nå i det sisteJ

Har du trent noen spesiell idrett?
Tidligere har jeg drevet med mye forskjellig, alt fra riding til basket. Jeg gikk også noen år på kick boxing, det er noe jeg virkelig savner!!! For å skryte litt over meg selv så har jeg faktisk tre belter! Hehe, å kunne gjerne tatt noen flere. Det er kjempe god trening og selvforsvar er aldri noe dumt å kunne!

Kan du fortelle litt om graviditeten og hvordan ting utviklet seg med barnefar? Skjønn sønn du har!

Tusen hjertelig takk for det J

Jeg hadde faktisk en helt fantastisk graviditet, jeg var utrolig heldig med alt. Jeg hadde en veldig liten mage, som egentlig ikke var synlig før jeg var i 5 mnd. Jeg ble aldri kvalm eller i dårlig form, så jeg klarte å holde meg veldig aktiv. Jeg la bare på meg 3 kilo under hele graviditeten. Fødselen var også veldig fin, det gikk veldig fort og uten noen problemer.  

Forholdet mellom meg og barnefaren har bare utviklet seg til det bedre etter Nico ble født. Vi har blitt knyttet på en helt spesiell måte, og vi har fått et mye bedre og nærmere forhold enn det vi hadde før. Vi var veldig ung da det skjedde, og det dukket selvfølgelig opp uenigheter av og til. Det er jo helt naturlig.

If it snot too personal, tell your love story. Your young single mum, so you could inspire other young girls to not be afraid of maternity! You go girl xx

Hehe, min kjærelighets historie er ikke akkuat så veldig spennende:P Jeg har jo datet og flørtet som alle andre, men jeg møtte faktisk Christian(far til Nico) da jeg var 17 år, og helt siden da har det vært mye han. Vi har hatt våre pauser, og jeg kan innrømme da at jeg har tenkt ?hvem vil ha en som allerede har full pakke? men når jeg tenker over det så har jeg aldri fått mer oppmerksomhet enn den tiden etter Nicolas og jeg syns faktisk det var ganske deilig og få den bekreftelsen :-)                                       

Hvor får du inspirasjon fra ang. klesstilen din?

Alt mellom himmel og jord. Folk på gaten, magasiner, tv osv..

Hvor ser du deg selv om 10år?

Da vil jeg ha en master i radiografi, og trives godt i jobben min. Jeg vil ha et stort hvitt hus, og ha det fint sammen med mannen min. Kanskje et barn til? :P hehe.. Jeg vil også ha god helse og være lykkelig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

amaliesaeverud

amaliesaeverud

21, Bergen

Kontakt meg gjerne på asr_e@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...